You need:
175g Bulgar Wheat (it lives with the dried pulses etc on the supermarket shelves)
juice of 1 Lemon
3 tablespoons Extra Virgin Olive Oil
40g Chopped Fresh Parsley
3 tablespoons Chopped Fresh Mint (you can leave this out if you prefer)
4 Spring Onions (thinly sliced)
1 Green Pepper (de-seeded and thinly sliced)
6-8 Cherry Tomatoes (quartered)
4-5 Black Olives (thinly sliced)
salt and freshly ground black pepper
Put the Bulgar Wheat into a bowl and add just enough cold water to cover the wheat. Let it stand for a minimum of 30 mins, but up to 2 hours
Drain the Wheat and squeeze the excess water out with your hands. It will swell up and double in size....spread it on some kitchen paper or a dry tea towel, just to dry off any remaining water.
Place the Wheat in large bowl and then add the Lemon Juice, the Oil and a little salt and pepper. Allow this to stand for as long as possible, ideally up to 2 hours. This will allow the flavours to develop.

makes enough for 3-4 people
1 comment:
Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If he will be possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll I thankful, bye friend).
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